ČESTITKA DIREKTORA JP „VOJVODINAŠUME“ POVODOM OSMOG MARTA

2020-03-06T07:42:26+00:00март 6th, 2020|

Poštovane dame, uvažene koleginice.

Osmi mart, Međunarodni dan žena, svake godine nas podseti na emancipaciju, ravnopravnost i prava žena koja ni u današnjem vremenu nije lako ostvariti. Zbog svakodnevne borbe kao majke, supruge, rukovodioca i radnice, žena zaslužuje mesto u društvu sigurno bolje i cenjenije.
Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i poslovnom životu. Doprinos žena u društvu je nemerljiv.
JP “Vojvodinašume” danas zapošljava 241 ženu na različitim poslovnim pozicijama. Nastojimo da osiguramo upravo osnovna prava žene kao radnika, rukovodioca i saradnika.
U želji da vam ovaj i svaki naredni praznik donese prosperitet i uspešnu poslovnu godinu, ne zaboravljamo, poštovane koleginice, da ste pre svega nežniji pol. Dobre rezultate, kao i male ili velike ciljeve koje ste pred sebe postavile, u poslovnim i privatnim planovima, želim vam da ostvarite u narednom periodu.
Ceneći vaš doprinos u svim segmentima rada našeg preduzeća, upućujem vama, kao i svim ostalim damama, iskrene čestitke povodom Osmog marta – Međunarodnog dana žena.
Čestitam vam praznik uz želje da budete poštovane, voljene i uspešne, kako u porodici, tako i na poslu.

 

Direktor JP „Vojvodinašume“

Roland Kokai