PREDSTAVNICI JP „VOJVODINAŠUME“ POSETILI AUSTROFOMA 2019

2019-10-09T06:25:22+00:00октобар 9th, 2019|

AUSTROFOMA 2019, okupila je oko 150 kompanija iz različitih sektora šumarske industrije.  Svi posetioci imali su priliku da vide najsavremeniju tehnologiju u šumarstvu. AUSTROFOMA je jedino međunarodno okupljalište industrije za šumarstvo i tehnologiju šuma na svetu, koje ima demonstraciju rada mašina u šumi.

 

Pored ELMIA VOOD-a u Švedskoj ili KVF-a u Nemačkoj, jedna je od najvećih mašinskih demonstracija. Svake četiri godine AUSTROFOMA pruža izlagačkim kompanijama jedinstvenu priliku da svoje kupce upoznaju sa mnoštvom savremenih, efikasnih i inovativnih mašina – pod najrealnijim mogućim uslovima rada. Kurs za obilazak kombajna i kablovskih dizalica, kao i bioenergetsko selo i selo AUSTROFOMA, prikazuje zanimljive tematske prioritete.

 

S obzirom da se AUSTROFOMA organizuje svake četvrte godine, bila je ovo jedinstvena prilika da predstavnici JP “Vojvodinašume” posete ovaj sajam. Šestočlanu delegaciju preduzeća čine: Dragan Vulin , zastupnik ogranka ŠG S.Mitrovica, Slađan Suručić, tehnički rukovodilac ŠG „Banat“ Pančevo, Ranko Vasiljević, rukovodilac službe za komercijalne poslove i marketing ŠG Sremska Mitrovica, Dragan Plavšić, rukovodilac službe korišćenja šuma,ŠG Novi Sad I Predrag Mirić, rukovodilac službe korišćenja šuma, ŠG Sombor.

 

Delegaciju predvodi izvršni direktor za korišćenje šuma I mehanizaciju, Milan Sučević, koji je istakao značaj posete predstavnika JP “Vojvodinašume” Austriji:

“Ovakava izložba mašina i usluga, kao i njihov prikaz u radu, velika je privilegija i iskustvo za šumarske stručnjake u JP “Vojvodinašume”, koji će sigurno deo tih najsavremenijih tehnologija implementirati u rad preduzeća,pre svega u Sektoru korišćenja šuma i šumske mehanizacije”.