VEČE ŠAMPIONA NOVOSADSKOG SAJMA – PEHAR ZA JP „VOJVODINAŠUME“

2019-10-05T07:55:12+00:00октобар 5th, 2019|

„Veče šampiona“ Novosadskog sajma okupilo je veliki broj zvanica iz zemlje i regiona. Kao što to tradicija i nalaže, nagrađeni su najbolji u istaknutim oblastima.

JP „Vojvodinašume“ dobilo je veliki zlatni pehar za podršku Međunarodnim sajmovima LORIST 2019, a on je uručen direktoru preduzeća, Rolandu Kokaiju.

Tim povodom, Kokai je izjavio:

„Veliki trud ulažemo kako bismo svake godine na Sajmu „LORIST“ nastupili sa što kvalitetnijom  ponudom. Osim korišćenja i razvoja šuma, razvoj lovnog turizma je podjednako važan za nas u „Vojvodinašumama“. Drago mi je što je naše zalaganje da svake godine više doprinesemo „LORIST“-u,  prepoznato od strane Novosadskog sajama, a kao potvrda toga stigao nam je i ovaj pehar. Imamo mnogo planova u predstojećem periodu, a svakako da je učešće na ovako značajnim sajamskim manifestacijama od velike važnosti. Zahvalio bih se ovom prilikom svojim saradnicima, jer ovo je rezultat timskog delovanja, a ono što mogu da obećam, jeste da ćemo svake naredne godine imati još kvalitetniju i raznovrsniju ponudu na „LORIST“-u“.