JP „Vojvodinašume“ Petrovaradin je dana 10.10.2020. godine uručen SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI koji predstavlja službeno uverenje preduzeća CompanyWall d.o.o., o visini bonitetne ocene JP „Vojvodinašume“ za 2020. godinu. Bonitetna ocena za 2020.god. je dodeljena u visini A+ i jedna je od najboljih pokazatelja uspešnosti, konkurentnosti, verodostojnosti i kvaliteta poslovanja. Bonitetna ocena je izrađena na osnovu prihoda, dugovanja, dobiti, kreditne i platne sposobnosti i ostalih finansijskih činilaca za izračunavanje ocene. Sertifikat potvrđuje da je JP „Vojvodinašume“ u grupi preduzeća s najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji i da svojim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima pokazuje da poseduje dve bitne poslovne osobine – pouzdanost i verodostojnost.

JP „Vojvodinašume“ Petrovaradin je 16.avgusta 2019.godine uručen SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI koji predstavlja službeno uverenje preduzeća CompanyWall d.o.o. o visini bonitetne ocene JP „Vojvodinašume“ za 2019.god. Bonitetna ocena za 2019.god. je dodeljena u visini AA+ i jedna je od najboljih pokazatelja uspešnosti, konkurentnosti, verodostojnosti i kvaliteta poslovanja. Bonitetna ocean je izrađena na osnovu prihoda, dugovanja, dobiti, kreditne i platne sposobnosti i ostalih finansijskih činilaca za izračunavanje ocene. Sertifikat potvrđuje da je JP „Vojvodinašume“ u grupi preduzeća s najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji i da svojim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima pokazuje da poseduje dve bitne poslovne osobine – pouzdanost i verodostojnost.

JP „Vojvodinašume“ Petrovaradin je dana 05.10.2018.godine uručen SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI koji predstavlja službeno  uverenje preduzeća CompanyWall d.o.o., o visini bonitetne ocene  JP „Vojvodinašume“ za 2018.god. Bonitetna ocena za 2018.god. je  dodeljena u visini AA+ i jedna je od najboljih pokazatelja uspešnosti, konkurentnosti, verodostojnosti i kvaliteta poslovanja jer je izrađena na osnovu prihoda, dugovanja, dobiti, kreditne i platne sposobnosti i ostalih finansijskih činilaca za izračunavanje ocene iz finansijskih izveštaja za 2017.god. Sertifikat potvrđuje da je JP „Vojvodinašume“ u grupi preduzeća s najboljom  bonitetnom ocenom u Srbiji i da svojim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima pokazuje da poseduje dve bitne poslovne osobine – pouzdanost i verodostojnost.

JP “Vojvodinašume” je dobitnik  Pehara Novosadskog Sajma i 3 velike  Zlatne medalje na  51. Međunarodnom Sajmu LORIST 2018g.

 • Pehar Novosadskog Sajma za najviši kvalitet ocenjenih eksponata
 • Velika Zlatna medalja za korporativni nastup JP “Vojvodinašume”
 • Velika Zlatna medalja za restoran ,,4 Jelena“ – mesto kvaliteta
 • Velika Zlatna medalja za Visoko kvalitetan proizvod – sušena jelenska šunka

JP “Vojvodinašume” je dobitnik 2 Velika Pehara i 5 velikih Zlatnih medalja na 50. Međunarodnom Sajmu LORIST 2017g.

 • Veliki šampionski pehar je osvojen za zapažen nastup na Sajmu LORIST.
 • Pehar Novosadkog Sajma za dugogodišnje unapređivanje lovnog turizma na prostoru AP Vojvodine
 • Velika zlatna medalja za izložbu eksponata na štandu JP “Vojvodinašume”
 • Velika zlatna medalja za eksponat “Borba veprova u sezoni parenja”
 • Velika zlatna medalja za restorane “4 Jelena” i “4 Soma”
 • Velika zlatna medalja za eksponat sačinjen od odbačenih jelenskih rogova
 • Velika zlatna medalja za korporativni nastup JP “Vojvodinašume” u Hali broj 1

JP „Vojvodinašume“ Petrovaradin je dana 04.10.2017.god. uručen SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI koji predstavlja službeno uverenje preduzeća CompanyWall d.o.o. o visini bonitetne ocene JP „Vojvodinašume“ Petrovaradin. Bonitetna ocena je dodeljena u visini AA+  i jedna je od najboljih a pokazatelj je uspešnosti i kvalitetnog poslovanja jer je izrađena na osnovu prihoda, dugovanja, dobiti, kreditne sposobnosti, platne sposobnosti i ostalih finansijskih činilaca za izračunavanje ocene iz finansijskih izveštaja za 2016.god. Sertifikat potvrđuje uspešnost preduzeća u donošenju poslovnih odluka a samimi tim i povećanje uspešnosti u poslovnim odnosima sa partnerima JP „Vojvodinašume“. Bonitetna ocena AA+ potvrđuje da JP „Vojvodinašume“ spada među najbolje.

JP Vojvodinašume dobitnik prestižnog statusa Superbrands Srbija za 2016 g.