Vojvodinašume-Turist

Turistička agencija organizator turističkog putovanja

Licenca broj OTP  21/2022 (kategorija licence A)

Preradovićeva 2   – Petrovaradin

Turistička agencija Vojvodinašume-Turist, ogranak JP Vojvodinašume, nastala je iz potrebe za održivim razvojem turizma specifičnih interesovanja, utemeljenom na potencijalima prirodnih resursa kojima gazduje i upravlja preduzeće. Razvoj održivog ekoturizma u zaštićenim područjima, usklađen sa načelima zaštite prirode, pruža mogućnost posetiocima za kvalitetan i aktivan boravak u prirodi, uz podsticanje želje da poštuju i sačuvaju prirodno okruženje u kojem se nalaze.

Turistička poseta i boravak u zaštićenim područjima, privremeni beg iz urbanog okruženja u divlju netaknutu prirodu, kao što su specijalni rezervati prirode Gornje Podunavlje, Koviljsko-petrovaradisnki rit, Obedska bara i Deliblatska peščara, posetiocima nude šetnju uređenim šumskim stazama, plovidbu kanalima, barama i rekama, posmatranja ptica, foto-safari, vožnju bicikla i mnogobrojne druge rekreativne i adrenalinske aktivnosti, uz mogućnost ekološke edukacije.

Agencija ,,Vojvodinašume-Turist“ Dobitnik je Plakete za kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti, koju je dodelila  Privredna komora Vojvodine za sektor (Turizam Restoran Hotel) dana 30.05.2018 g.

Uspeh dugoročnog razvoja održivog turizma su očuvana priroda i autentične vrednosti teritorije, povećanje svesti posetilaca o zaštiti životne sredine, podsticanje lokalne tradicije i običaja, kao i prijateljska interakcija između lokalnog stanovništva i posetilaca.

OPŠTI I POSEBNI USLOVI PUTOVANJA

Opšti uslovi putovanja 

Posebni uslovi putovanja za lovni turizam

Kontaktirajte poslovnicu turističke agencije ,,Vojvodinašume-Turist“ u Petrovaradinu na adresi Preradovićeva br.2 i dobićete sve potrebne informacije. 

Radno vreme agencije radnim danima  od 07:00 h do 15:00 h. 
Više o našim programima  OVDE

E-mail: travel@vojvodinasume.rs

Telefon: 021/6432-976, 021/6432-401