Delegacija Savezne pokrajine Baden-Virtemberg je u okviru dvodnevne posete AP Vojvodini bila gost i Javnom preduzeću Vojvodinašume. Tom prilikom je u lovištu „Kaćka šuma“ kojim gazduje JP Vojvodinašume održana prezentacija o Preduzeću.

BadVit 2

Marta Takač, vd direktora i ostali saradnici predstavili su predsedniku Parlamenta nemačke pokrajine Baden-Virtemberg, Vilfridu Klenku, ambasadoru Nemačke u Srbiji Heinz Wilchelmu, predsedniku skupštine AP Vojvodine Ištvanu Pastoru i ostalim članovima delegacije dosadašnje rezultate poslovanja JP “Vojvodinašume“ u oblasti šumarstva i lovstva. Gosti su bili impresionirani postignutim rezultatima u ovim oblastima i najavili proširenje saradnje u oblasti šumarstva i lovstva između preduzeća iz Baden-Virtemberga i AP Vojvodine.

BadVit 4

Prisutni su obišli centralnu hladnjaču JP “Vojvodinašume“ i veleprodaju mesa divljači u lovištu „Kaćka šuma“ i upoznali se sa tehnologijom i načinom rada ovog jedinstvenog objekta u Srbiji.

BadVit 5

Na koktelu koji je upriličen u čast visoke delegacije, gosti i članovi delegacije su imali priliku da probaju specijalitete od divljači koji se proizvode u lovištima JP “Vojvodinašume“.

BadVit 3