Svečana ceremonija dodele Regionalne nagrade „Biznis partner 2013“ održana je 13. juna u hotelu „Metropol“. Nagrađeno je 40 kompanija i nekoliko pojedinaca, iz 11 zemalja u regionu jugoistočne Evrope. Javnom preduzeću „Vojvodinašume“ pripalo je priznanje „Biznis Partner 2013“.

Marta Takač, direktorka JP Vojvodinašume

Pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“ dodeljene su nagrade za najuspešnije i najsolidarnije firme u Srbiji i regionu. Godišnja nagrada Biznis partner ustanovljena je pre 19 godina u želji da se afirmišu sve najbolje kompanije i institucije koje društveno odgovornim poslovanjem doprinose ne samo svom uspehu već i poslovnim partnerima.

Sveobuhvatan izbor nagrađenih, uz angažovanost kompanija, medija i udruženja, podstiče stvaranje novih partnerstava i uspostavljanja bolje poslovne saradnje u regionu, kao i bržeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta.

Marta Takač sa pomoćnicima direktora JP Vojvodinašume

Među dobitnicima nagrade „Biznis partner 2013“ našli su se i Privredna komora Vojvodine, televizija B92, Gorenje iz Slovenije, OMV Srbija, Termoelektrane „Nikola Tesla“ Obrenovac, Coca Cola HBC-Srbija, Opština Stara Pazova, dnevni list „Blic“, Orion Telekom iz Beograda…