Ovogodišnja „Brand Leader Award 2015“ nagrada dodeljena je JP Vojvodinašume kao lideru u očuvanju i upravljanju zaštićenim prirodnim dobrima i razvoju lovnog turizma u Jugoistočnoj Evropi.

SEET 4

U Sava Centru je održana 5. Biznis konferencija „SEET 2015“ u okviru koje je Marti Takač, direktoriki JP Vojvodinašume dodeljena ova prestižna nagrada koja se poslednjih 12 godina dodeljuje liderima iz svojih oblasti delovanja koji svojim radom postavljaju nove standarde i unapređuju tržište.

SEET 5

Nagrade su dodeljene kao dokaz izuzetnog doprinosa u popularizaciji potencijala, unapređenju i kreiranju konkuretnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope.

SEET 2015_3

Na 5. Biznis Konferenciji SEET 2015 „Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope“ je više od 300 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice Jugoistočne Evrope, kao i visokih predstavnika relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija, predstavnika državnih i lokalnih uprava, obrazovnih i javnih institucija i medija prisustvovalo ovom celodnevnom poslovnom skupu.

SEET 2015_1a

Branislav Stankov, pomoćnik direktora za lovstvo i ribarstvo u JP Vojvodinašume je na jednom od panela prisutnima predstavio potencijale lovnog turizama u lovištima kojima gazduje preduzeće. On je istakao da preduzeće sa svojim lovištima i savremenim lovačkim kućama za smeštaj turista, uzgajalištima divljači i stručnim kadrovima, predstavlja lovno-privredni subjekat u AP Vojvodini i Republici Srbiji, a time i neizostavni činilac u planiranju ukupnog razvoja lovstva.

SEET 2015_6a (2)