JP „Vojvodinašume“ se predstavio kao zlatni partner hrane na 2. Novosadskom Oktoberfestu, koji se održao u Master Hali Novosadskog sajma 20. i 21. oktobra 2017. godine. Posetiocima Oktoberfesta je JP „Vojvodinašume“ predstavio svoje lovačke specijalitete u specijalizovanim lovačkim restoranima za ovu priliku.

Novosadski Oktoberfest je posetio preko 15.000 gostiju iz Novog Sada i okoline, ali je bilo i mnogo turista iz okolnih zemalja. Očekivanja organizatora su da u narednih 5 godina Oktoberfest postane najjači regionalni festival u ovo doba godine.

U lovačkom restoranu „4 Jelena“ se služio lovački gulaš od jelena i divlje svinje. Veliki broj sugrađana je prvi put degustirao gulaš od divljači i sa velikim zadovoljstvom i oduševljenjem nastavio provod uz sjajne bendove.

Na drugoj strani Master hale se takođe stvarala gužva na štandu JP „Vojvodinašume“ gde su se služile specijalne lovačke kobasice. Posetioci su mogli da biraju između lovačke pikant, bele wurst i lovačke čili kobasice. Svaka kobasica se savršeno slagala uz veliki izbor piva.