ona-prava

U četvrtak 15. 09. 2016 g.  u 11.oo h. u Lovačkoj kući ,,Karakuša“ JP Vojvodinašume organizuje tradicionalni susret sa novinarima povodom najave sajamskih aktivnosti.

karakusa-web

Na veliko zadovoljstvo ljubitelja prirode i ove godine na Međunarodnom sajmu  „Lorist“, predstavićemo se kroz nekoliko konceptualno zaokruženih celina: Lovstvo, šumarstvo i zaštita prirode, turizam i ugostiteljstvo.

 Na Sajmu Lorist u  Hali 1 Master centra Novosadskog sajma štand će biti  i ove godine  posebno atraktivan za posetioce a zanimljivo će biti i ono što se dešava i na otvorenom prostoru.

Očekuju se brojni gosti i poslovni partneri iz Slovenije,Hrvatske i Mađarske a novina ove godine biće i ugostiteljski deo, gde ćemo omogućiti posetiocima sajma  specijalitete od divljači … i to je samo mali deo onoga što Vas očekuje.

Novosadski sajam i JP Vojvodinašume će i ove godine učvrstiti veze, kroz sporazum o saradnji što podrazumeva ugovoreni partnerski nastup i međusobno podržavanje u promociji i prezentaciji poslovanja. Tokom sajma interesantno je napomenuti da će biti potpisan strateški ugovor između JP Vojvodinašume i Nacionalnog parka Fruška gora.

Štand JP Vojvodinašume, od 28. septembra do 02. oktobra  2016 g. kako to već tradicija nalaže biće  u Hali 1  Master centra. Ostatak atrakcije  krasiće otvoreni prostor Novosadskog sajma kao i uvek do sada.

lorist-21