Javno preduzeće Vojvodinašume  ove godine se predstavlja  na 47. međunarodnom sajmu lova, ribolova, sporta i automobilizma i na 4. međunarodnom sajmu šumarstva. Kao i prethodnih godina posetioci će imati priliku da vide bogat program na centralnom štandu u Hali 1 Novosadskog sajma i na otvorenom delu sajma.

Na centralnom štandu  svi zainteresovani moći će da se uz stručno osoblje i kroz postavku trofeja krupne divljači informišu o lovno-turističkoj ponudi preduzeća. Na istom štandu povodom obeležavanja 140 godina zaštite Obedske bare, Vojvodinašume će kao upravljač ovog specijalnog rezervata prirode, na jedan poseban način  predstaviti posetiocima ovo prirodno blago kroz promociju Android aplikacije za zaštićena područja i ostale promo materijale. Za najmlađe biće organizovane edukativne radionice.

Na šumarskom delu štanda, na otvorenom delu sajma  svakog dana biće održavane prezentacije disciplina rada sa testerama šumarskih radnika sa svetskog takmičenja .

Za ljubitelje ribolova  u petak 3. oktobra biće prezentovana oprema, novi brendirani  čamci, rad i rezultati ribočuvarske službe Vojvodinašuma. Tada će biti organizovano uništavanje više od 100 kilometara zaplenjenih mreža i ribarskog alata od ribokradica.