Privredna komora Vojvodine je 28.05.2019.g. u hotelu „Šeraton“ u Novom Sadu po 27. put dodelila tradicionalna priznanja za kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti – „Kapija uspeha“ i Plaketu za kvalitet usluga u 2018. godini.

Najbolji u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti na teritoriji AP Vojvodine, nagrađeni su priznanjem „Kapija uspeha“, koje pokrajinska Privredna komora dodeljuje sa ciljem unapređenja kvaliteta ugostiteljskih i turističkih usluga. Pored priznanja „Kapije uspeha“ za najbolje kategorisane objekte za smeštaj, restorane, turističke agencije, kao i za objekte koji promovišu multietničku tradiciju Vojvodine, dodeljene su i Plakete za kvalitet usluga. Ovogodišnjim laureatima PKV nagrade su uručili potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i predsednik PKV Boško Vučurević. Plaketa PKV za kvalitet usluga u 2018. godini, u kategoriji lovačkih kuća, svečano je uručena direktorici JP “Vojvodinašume” Marti Takač.

Dobitnik priznanja za kvalitet usluga, Lovačka kuća „4 jelena“ je 17. i najmlađa lovačka kuća u sistemu ugostiteljsko-smeštajnih kapaciteta JP „Vojvodinašume“. Objekat je izgrađen tokom 2012/2013. godine i radi se o kompleksu u kom se pored samog smeštajnog objekta, nalazi i strelište za disciplinu gađanja glinenih golubova. Objekat sadrži tri dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilima i restoran kapaciteta do 20 osoba.

Svečanoj dodeli priznanja za 2018. godinu prisustvovalo je mnogo privrednika AP Vojvodine, Turistička organizacija Vojvodine, predstavnici Univerziteta u Novom Sadu, Zadružni savez Vojvodine, kao i turističke organizacije lokalnih samouprava sa teritorije Vojvodine.