Javno preduzeće „Vojvodinašume“ se i ove godine predstavlja na LORIST-u, 44. Međunarodnom sajmu lova, ribolova, sporta i turizma. U Međunarodnoj godini šuma, posebna pažnja je posvećena  razvoju i modernizaciji šumarstva,  pošumljavanju i zaštiti šuma. Planiran je izuzetno bogat program na štandovima JP „Vojvodinašume“, te Vas tim povodom pozivamo na:

Konferenciju za štampu u četvrtak, 29.09.2011. sa početkom u 11 časova, na Centralnom štandu JP „Vojvodinašume“ U Hali 1 Novosadskog sajma,

(Novosadski  sajam, Hajduk Veljkova 11)

Uz predstavljanje rezultata poslovanja preduzeća i najavu sajamskog programa, imamo zadovoljstvo da Vam prezentujemo demonstraciju pošumljavanja i promociju veština sekača motorista, u  dvorišnom delu Sajma.

Petak je dan posvećen šumarima, korišćenju moderne šumske mehanizacije i edukaciji mladih, dok je subota već tradicionalno dan lovaca – uz direktan prenos iz Kaćke šume, pratićemo takmičenje u  gađanju glinenih golubova, a na centralnom štandu će se održati otvoreno prvenstvo Vojvodine u oponašanju rike jelena.

Detaljan program sa satnicom dešavanja i dodatne informacije možete dobiti na centralnom štandu JP „Vojvodinašume“.

Molimo da potvrdite svoje prisustvo telefonom ili elektronskim putem (kontakt: Zorana Čamber, tel: +381 21 431 144, +381 63 633 448, e-mail: zorana.camber@vojvodinasume.rs ).

OČEKUJEMO VAS!