U Školsko rekreativnom centru „Čardak“ na Deliblatskoj peščari  u subotu 9. maja 2015. godine održana je jedanaesta Šumarijada u organizaciji Javnog preduzeća ,,Vojvodinašume“. Kao i prethodnih godina, radnici su kroz takmičenja odmerili  snage i veštine u raznim sportskim disciplinama.

Sum 5

Direktorka preduzeća Marta Takač je nakon dobrodošlice Miroljuba Sekulića, predsednika JSO na početku igara, pozdravila sve goste, kao i takmičare i poželela svu  sreću u nadmetanjima.

Sum 4

Preko 400 učesnika ogledalo se u osam sportskih disciplina: mali fubal, pikado, odbojka, stoni tenis, gađanje glinenih golubova, kuvanje lovačkog kotlića, šah i nadvlačenje konopca.

Sum 6

Sum 7

Sum 8

U proizvodnom delu takmičenja, iskusni sekači  odmerili su snage u nekoliko disciplina: obaranje stabla, okretanje vodilice i zamena lanca, kombinovano i precizno prerezivanje i kresanje grana.

Sum 1

Sum 9

Po završetku takmičenja, najboljima su dodeljene nagrade i pehari, u prisustvu svih učesnika i gostiju.

Ovde možete pogledati rezultate takmičenja

Pored sportskog dela takmičenja, u petak 8. maja održana je svečana dodela nagrada zaposlenima u Javnom preduzeću ,,Vojvodinašume“ koji su ostvarili najbolje rezultate u 2014. godini.

Sum 3

Od ukupno 1513 zaposlenih, njih dvadesetčetvoro iz različitih sektora, šumskih gazdinstava i šumskih uprava  posebno se izdvojilo na osnovu izuzetnih  rezultata, posvećenosti i angažovanosti na radu.

 Imena nagrađenih možete pogledati ovde: