Javnom preduzeću „Vojvodinašume“, kao jednom od najvećih donatora u akciji „Bitka za bebe“, dodeljen je orden „Kompanija heroj“. Na Svetski dan podrške prerano rođenim bebama, 17. novembra, u  Narodnoj skupštini Republike Srbije upriličena je svečana dodela priznanja svim donatorima koji su učestvovali u ovoj velikoj humanitarnoj akciji Fonda B92. Na svečanosti u Domu Narodne skupštine bile su prisutne bebe zbrinute u ovoj akciji, donatori – kompanije i pojedinci, predsednica skupštine Slavica Ðukić Dejanović, predsednik Srbije Boris Tadić i ministar zdravlja Zoran Stanković. Hol Doma
Narodne skupštine bio je ukrašen zastavama sa simbolom akcije – stisnutom dečjom pesnicom.

Orden „Kompanija heroj“ je u ime preduzeća uručeno gospođi Marti Takač, Direktoru JP „Vojvodinašume“, za donaciju sredstava u iznosu od 5.700.000 dinara za kupovinu pet inkubatora. U skladu sa  svojim društveno odgovornim poslovanjem, JP „Vojvodinašume“ će i ubuduće upućivati podršku sličnim projektima.

U akciji „Bitka za bebe“ kupljeno je više od 160 savremenih inkubatora, čime je zadovoljeno tri četvrtine potreba zdravstvenog sistema, a sredstva je doniralo više od 80 kompanija, više od 500  pojedinaca i oko 170 malih preduzeća, vrtića, škola, radnji, udruženja građana, fakulteta i sportskih klubova.