Počela je prodaja smrznutog konfekcioniranog mesa jelena, divlje svinje, jelena lopatara i srne u maloprodajnim objektima „Mercator-S“.

PM 3

Proizvod je za razliku od sličnih proizvoda prisutnih na tržištu Srbije, u potpunosti domaći. Meso potiče isključivo od divljači iz lovišta kojima gazduje JP Vojvodinašume. Konfekcioniranje i pakovanje vrši se u našoj Centralnoj hladnjači u Kaćkoj šumi.

PM 4

Prvi maloprodajni objekat u kome se može kupiti smrznuto konfekcionirano meso divljači iz lovišta JP Vojvodinašume je Mercator Hipermarket, Novi Beograd.

PM 6

Ekipa kuvara iz naših lovačkih kuća Karakuša  i Hrastovača – Subotica pripremilo je  tri vrste gulaša, od mesa jelena, divlje svinje i jelena lopatara. Kupci su na licu mesta mogli da probaju specijalitete naših kuvara, ali i da dobiju savet o pripremanju jela od mesa divljači.

PM 1

PM 2

Tokom januara i februara 2016. godine održavaće se promocije i u drugim Mercator hipermarketima, većim Roda i Idea objektima. Interaktivan način da se promoviše početak prodaje naših proizvoda.