Protokol o razumevanju koji podrazumeva najavu i realizaciju  programa i projekata JP Vojvodinašume kao i uspešnih prezentacija na Novosadskom sajmu ,,Lorist“ –  potpisali su  Direktorka JP Vojvodinašume Marta Takač  i  Slobodan Cvetković direktor Novosadskog sajma.

img_0512img_0503

frgb

Program nastupa JP Vojvodinašume na predstojećoj manifestaciji ,,Lorist“ koji se održava od 28. septembra i traje do 02. oktobra i zvanično je uvršten u sajamski raspored. Na veliko zadovoljstvo ljubitelja prirode i ove godine na Međunarodnom sajmu  „Lorist“, predstavićemo se kroz nekoliko konceptualno zaokruženih celina: Lovstvo, šumarstvo i zaštita prirode, turizam i ugostiteljstvo.

                                                         LINK :            program-nastupa-lorist-2016

ddgn

Na Sajmu Lorist u  Hali 1 Master centra Novosadskog sajma štand JP Vojvodinašume biće  i ove godine  posebno atraktivan za posetioce a biće ,,programa iznenađenja“  i na otvorenom prostoru.

Lovačka kuća ,,Karakuša“  kao i svih ovih godina ugostila je  brojne goste  i  zvanice iz zemlje i inostranstva.

dsc_1383

Tradicionalno druženje sa novinarima predviđalo je i  predavanje na temu lovnog rezorta ,,Karakuša“ kao i podsećanje na sve oblasti kojima gazdujemo.

dsc_1366dsc_1361

 Bila je to prilika da se novinarima predstave i  naši sekači koji su  podsetimo,  osvojili  dve srebrne medalje na svetskom prvenstvu u Poljskoj.

rfhn

dsc_1338

Goran Bojanić i Milan Zujić  JP Vojvodinašume