Sa  Vama ove  subote, 06. februara 2016. godine   u Subotici.

RODA Megamarket  –  Subotica  

Segedinski put 92.

Interaktivno druženje,

besplatni mali obroci,

– razmena saveta i recepata –

početak  u 11,00 h,   –   Dobrodošli !

  …

JP Vojvodinašume je krajem protekle godine uspelo da osvoji proizvodnju sveže zamrznutog mesa divljači koje potiče iz sopstvenih lovišta. Vodili smo se principom od šume do trpeze.

SLIKA O2

Tokom celog toka proizvodnje uspevamo da ispoštujemo sve principe HACCP standarda, legislativu Republike Srbije i Evropske Unije. Možemo reći da smo uspeli da plasiramo proizvod koji je evropskog kvaliteta i za koji sa sigurnošću možemo reći vrhunsko a naše.

SLIKA 3

JP Vojvodinašume je osnovano 2002. godine i gazduje sa 17 lovišta na površini od 109.824 ha u kojima uzgaja oko 10.500 grla krupne divljači. Plasman svežeg mesa biološki i nutricionistički veoma kvalitetnog za ljudsku ishranu, je zapravo nadgradnja uzgojnog proizvodnog ciklusa divljači koji je po mnogo čemu jedinstven u Republici Srbiji. Tokom 2016. godine u okviru Centralne hladnjače “Kaćka šuma“, u planu je izgradnja pogona za proizvodnju šunki od jelena i divlje svinje.

Etikete kolaz

Danas smo u prilici da predstavimo nove proizvode u načinu poslovanja, a to je smrznuto konfekcionirano meso jelena, jelena lopatara, divlje svinje i srne u maloprodajnim pakovanjima od 250 grama. U većim gradovima Vojvodine i Srbije očekujte promocije i druženja sa našim kuvarima iz lovačkih kuća „Hrastovača“ i „Karakuša“.

SLIKA 09

SLIKA 10

SLIKE 11

Kod 3 kotlića.

SLIKA 12

SLIKA 13

SLIKA 14

Od dugoročnih planova istakli bi mogućnost da se pojavi u prodaji i konfekcionirano meso sitne divljači – divlja patka, divlja guska, fazan i meso od podolskog govečeta koje se uzgaja na području ZPD-a “Deliblatska peščara“.

15

Bilo je i kupaca koji su specijalno došli samo zbog naših proizvoda.

16

17

Vratili se sa treninga i svratili do nas.

18

Praktično se sa prerađevinama od mesa divljači zaokružuje kompletan uzgojno-proizvodni ciklus divljači u 2016. godini i s pravom očekujemo da postanemo lideri na tržištu mesa divljači Srbije.

20

Kotlić Vas čeka u već Subotu, 06. februara 2016. godine u Subotici.

 

Subotica – o6.02.2016g. 

RODA Megamarket  

Segedinski put 92

Početak  promocije : 11,00 h  Dobrodošli !