Turistička agencija “Vojvodinašume-Turist”, zajedno sa koleginicama iz zaštićenih područja kojima upravlja JP “Vojvodinašume”, predstavila je turističku ponudu naših rezervata prirode na upravo održanom sajmu domaćeg turizma “Upoznaj Srbiju”, koji je prethodna dva vikenda održan u Beogradu (5. i 6. juna) i u Novom Sadu, (12. i 13. juna), na lokaciji BIG shopping centara.

Osnovni cilj našeg učešća na sajmu jeste predstavljanje prirodnih bogatstava rezervata  Gornje Podunavlje, Koviljsko-petrovaradinski rit, Obedska bara i Deliblatska peščara, kroz upoznavanje posetilaca sa  turističkim sadržajima info i eko centara koji su svakodnevno otvoreni za posetioce.

Sajam je otvorio pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad  Ivanišević, a domaćin sajma bila je Turistička organizacija Vojvodine, uz učešće brojnih turističkih organizacija gradova i opština, različitih turističkih destinacija, proizvođača hrane, pića i vina i drugih turističkih agencija.

Zainteresovane posetioce smo upoznali na koje načine, kroz aktivan odmor u prirodi, šetajući se obeleženim pešačkim stazama, vozeći bicikl ili koristeći čamac na vesla i izlete katamaranom, mogu da upoznaju skrivene šumske ili vodene oaze o kojima su do sada samo slušali.

Sve detalje i ostale informacije o cenama i programima možete pogledati na linku:
https://www.vojvodinasume.rs/vojvodinasume-turist/eko-turizam/programi/