Svečano uručenje godišnjih priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, koje se dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama u Srbiji, po 12-i put je organizovano 19. aprila 2012. u Matici srpskoj u Novom Sadu, u okviru projekta „Put ka vrhu“.

Direktorici Javnog preduzeća „Vojvodinašume“, gospođi Marti Takač, ove godine je dodeljeno priznanje u kategoriji „Primena međunarodnih standarda i razvoj ekološke svesti na nivou Republike Srbije“. U obrazloženju stručnog žirija navodi se da je njeno lično, znalačko i menadžersko usmeravanje razvoja Javnog preduzeća „Vojvodinašume“ u pravcu moderne kompanije u skladu sa međunarodnim standardima u ovoj oblasti i naročiti ekološki pristup, kao i društveno odgovorno poslovanje. Priznanje, koje se sastoji od plakete i statuete sa likom Kapetana Miše, umetničko je delo Ljubiše Mančića, akademskog vajara iz Beograda. U ime Direktorice Marte Takač, priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ je primio dr Zoran Tomović, Pomoćnik direktora za razvoj u JP „Vojvodinašume“.

U cilju promovisanja vrednosti preduzetničkog i društvenog stvaralaštva, stručni žiri koga čine predstavnici privrednih komora Srbije, Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad i Radio-televizije Vojvodine, odlučio je o ovogodišnjim laureatima. Među dobitnicima ovog vrednog priznanja, osim istaknutih privrednika i kulturnih i javnih ličnosti, bili su prisutni i članovi diplomatskog kora:  Nj.E. Aleksandar Vasiljevič Konuzin, ambasador Ruske Federacije u Srbiji i Nj.E. Volfram Mas, ambasador Nemačke u Srbiji.