U skladu sa svojom delatnošću, profesionalnom odgovornošću i društveno odgovornim Javno preduzeće „Vojvodinašume“ priključilo se borbi Fonda B92 za nabavku inkubatora za zdravstvene institucije u Srbiji.

Gospođa Marta Takač, Direktor preduzeća JP “Vojvodinašume” je juče svečano uručila inkubator – donaciju KBC-u Zvezdara u Beogradu. Direktorica Takač je naglasila da u 2012-oj, Godini beba, treba pažljivo oslušnuti potrebe institucija i ciljano pomoći našim najmlađim sugrađanima, kako bi im život počeo što lepše i kvalitetnije. Načelnica neonatologije, dr Aleksandra Mladenović Mihailović se zahvalila na poklonu i izrazila nadu za daljom saradnjom.

Od ukupno pet inkubatora koje je JP “Vojvodinašume”, u martu mesecu jedan je uručen Opštoj bolnici u Pančevu. U aprilu će, osim inkubatora za odeljenje neonatologije u KBC Zvezdara u Beogradu, biti uručeno još tri inkubatora Opštoj bolnici Subotica, Opštoj bolnici Senta i Institutom za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

Svojim primerom, JP “Vojvodinašume” podstiče i druga društveno odgovorna preduzeća i interesne grupe da pomognu u daljem opremanju  porodilišta u Srbiji.