JP „Vojvodinašume“ napravilo je jedan veliki iskorak ove godine, a to je ponuda prirodnjačkog turizma i ponuda aranžmana koje se nude od ove godine, „Vojvodinašume – Turist“. – istakla je direktorica JP „Vojvodinašume“ Marta Takač povodom početka Sajma turizma.

Ovo su veliki iskoraci za JP „Vojvodinašume“ i zapažena je i naša izložba trofejnih divljači, gde smo dali 100 eksponata najkvalitetnijih jelenskih rogova. Ove godine smo proširili ponudu i na dva restorana, lovačkih i ribljih specijaliteta.

Naš štand „Vojvodinašume-Turist“ je posetio i Predsednik Skupštine AP Vojvodina, gospodin Ištvan Pastor.

Nastojimo da budemo dobri domaćini, kako to dolikuje i šumarima i lovcima, zaštitarima prirode i ribolovcima. Svakako da ova godina ima poseban pečat za JP „Vojvodinašume“ jer se ove godine navršava 15 godina uspešnog poslovanja.

Velike reči tolikih godina u odnosu na uslove i mogućnosti, a tokom tog vremena uvek je svaki zaposleni davao maksimalni doprinos da bi ovi rezultati bili vidljivi na kraju svake poslovne godine. Samo zajednički nastupi, sloga i struka čuvaju kredibilitet i opstanak poslovanja. – Rekla je direktorica JP „Vojvodinašume“ Marta Takač u pozdravnim rečima, upriličenoj za 15 godina poslovanja.

PROGRAM JP „VOJVODINAŠUME“ NA LORIST 2017

  • U petak, 06.10.2017. nas očekuje ribolovački dan. Dodela priznanja za najuspešnije ribočuvare će se održati na štandu JP „Vojvodinašume“ sa početkom od 11 časova, nakon kojeg sledi uništavanje zaplenjenih ribarskih mreža u dužini od preko 55 km na otvorenom delu sajma.
  • U subotu, 07.10. 2017. je rezervisan za dan lovaca. Dodela priznanja za najuspešnije lovočuvare će se održati na  štandu JP „Vojvodinašume“ sa početkom od 12 časova.
    –   Osmo međunarodno takmičenje u oponašanju rike jelena „Zlatni rog“ 2017. održaće se u subotu, u 11 časova na centralnom štandu JP. Na takmičenju učestvuju takmičari iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, a proglašenje pobednika zakazano je već za 12.30 sati.