JP “Vojvodinašume” je dobitnik  Pehara Novosadskog Sajma i 3 velike  Zlatne medalje na  51. Međunarodnom Sajmu LORIST 2018g.

Pehar  Međunarodnih sajmova  za višedecenijski doprinos unapređenju lovnih i turističkih delatnosti u AP Vojvodini, kao  i za najviši kvalitet ocenjenih eksponata.

Pehar Novosadskog Sajma za najviši kvalitet ocenjenih eksponata

  • Velika Zlatna medalja za korporativni nastup JP “Vojvodinašume”
  • Velika Zlatna medalja za restoran ,,4 Jelena“ – mesto kvaliteta
  • Velika Zlatna medalja za Visoko kvalitetan proizvod – sušena jelenska šunka

JP „Vojvodinašume“ je  među najposećenijim štandovima na 51.  sajmu LORIST. To pokazuju sve ankete  Lovačkog štanda u hali 1 sa mnogobrojnim slikama prirode, flore i faune kao i eksponatima koji su privukli veliki broj posetilaca lovačke struke i simpatizera. Pričale su se lovačke priče iz davnih dana autentičnih krajeva Vojvodine i okruženja.

Agencija „Vojvodinašume-Turist“ je u master hali predstavila interesantne turističke programe a u Auli Sajma na videobimu mogli ste da vidite  i prezentacije Specijalnih Rezervata Prirode koji su povereni na upravljanje JP „Vojvodinašume“. Mnogobrojni posetioci su uživali u specijalitetima lovačkog restorana „4 jelena“ na otvorenom delu sajma.

Preostali sajamski dani  bili su posvećeni lovstvu čiji je glavni fokus bio na predstavljanju lovišta i izložbi trofeja jelenske divljači.

Uspešnost ovogodišnjeg nastupa preduzeća na sajamskoj priredbi 51. Lorist  potvrđena  je velikim prisustvom posetilaca na našim štandovima gde  su predstavljena  Lovišta, Lovne kuće i Lovna sezona, projekti koji se sprovode u okviru  Specijalnih Rezervata Prirode i Zaštićena područja kojima upravlja JP Vojvodinašume kao i Agencija ,,Vojvodinašume-Turist“. O značaju prirode i
njenih bogatstava mogli su da čuju svih dana boravka na Sajmu, sa kojeg su mnogi otišli s diplomom za šumske istraživače.

 

Novosadski Sajam LORIST traje do nedelje 07. oktobra 2018g.